RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Zuid-Holland : Scheveningen

Links:
Laat het weerbericht voor wat het is. De zon mag schijnen, de wolken kunnen samenpakken. De zee kabbelt of stormt op het land aan. Eenmaal binnen bij Seinpost klaart u op. Een welkome ontvangst, een prettige sfeer en een entourage die het culinaire genieten alle ruimte biedt.
Chinees Restaurant, gelegen aan de Dr. Lelykade te Scheveningen met een riant uitzicht op de Tweede Binnenhaven. De gastvrije Oosterse sfeer uit zich zowel in het smaakvol ingerichte interieur.
Een uniek concept voor een onvergetelijke avond uit in Scheveningen. 2 vuurrode piano's met fantastische entertainers, zowel achter de pianos als in de bediening.
Alle restaurants gelegen in de Scheveningse binnenhaven.
Een decor van antiek meubilair, schilderijen en typische bric brac...Een diner bij Chicoleo brengt u naar de warme sfeer van het mooie Mexico.
Strandpaviljoen BlueLagoon, centraal gelegen tegenover Sealife op het strand van Scheveningen, is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een groot en stijlvol strandpaviljoen. De BlueLagoon heeft een groot aantal mogelijkheden met betrekking tot Diner & Drank. U kunt bij ons terecht voor een uitgebreid ontbijt, lunch of diner buffet. Daarnaast behoren bbqs, High-Tea, tapas of Sushi ook tot de mogelijkheden.
een gezellig restaurant met o.a. een houtskoolgrill


Verwante rubrieken:
 • Zuid-Holland

 • Volgende 7
  links!
   

   

    Site tips:

  VerrassendLekker.nl


  Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email