RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Zuid-Holland : Rotterdam

Links:
Een zuid amerikaanse club in het hartje van Rotterdam. een combinatie van dans, eten en drinken. Een prima avondje uit.
Cookers is de lekkerste oplossing voor ieder moment van de dag. Al vanaf 'smorgens vroeg wordt de koffie vers gezet. Tussen de middag serveert Cookers een heerlijke lunch. In de namiddag is er volop aanbod van gezonde of hartige snacks, en bij het invallen van de avond serveert Cookers graag een verrassend diner!
Courzand in Rotterdam-Heijplaat bezit een rijke historie als haven café restaurant. Het interieur is sfeervol ingericht met havenattributen die door de jaren heen door gasten geschonken zijn. Het restaurant beschikt over een uitgebreide menukaart, van toast tot kaviaar. De eetgelegenheid heeft accommodatie voor bruiloften, bedrijfsfeesten en vergaderingen. Kortom in Courzand zit je voor eten in Rotterdam op de eerste rij.
Varen en tapas eten: een unieke belevenis! Vanaf de pittoreske, gezellige Oude Haven stap je op de salonboot Animathor of Navigathor. Hier zit je meteen in het historische hart van de Waterstad. Met een glaasje rosé of sangria in de hand ga je 2 uur ronddobberen op de Maas en snoepen van de lekkerste Spaanse hapjes; met zonnige muziek en vrolijke mensen. Uiteindelijk meren we weer aan in De Oude Haven.
Amerikaans take-away restaurant in het centrum van Rotterdam in het Metrostation Beurs/Churcilplein. Donuts, bagels, brownies en muffins. Voor jezelf of als originele trakatie.
Lekker uit eten in Rotterdam? Kom naar Barbecue Restaurant Gonzales in Rotterdam! 's Middags Pannenkoeken voor kinderfeestjes en 's avond onbeperkt barbecuen. Leuk voor familie, sportclub of vrijgezellenuitjes.
Jackie Restaurant Club gesitueerd aan de voet van de rode Willemsbrug ademt internationale allure uit. Jackie is een combinatie van heerlijk dineren in een sfeervolle ambiance, het proeven van bijzondere wijnen, genieten van een ruime keuze aan cocktails met verse ingredienten en gewaagde combinaties en swingen op de tunes van diverse gast dj’s tot in de late uurtjes. Kortom, Jackie is meer dan een uitgaansgelegenheid met stijl.

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email