RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Zuid-Holland : Den Haag : Page 2

Links:
Indonesisch restaurant gevestigd in de Mallemolen, een zijstraat van de Javastraat en op loopafstand van het centrum van Den Haag.
De mooiste dinerlocatie van Nederland!
Restaurant Paviljoen Vlietland is niet zo maar een restaurant. Volgens vele ligt dit restaurant op het mooiste plekje van Zuid-Holland. Vanuit het restaurant heeft u een prachtig uitzicht over Recreatiegebied Vlietland, met aan de overzijde van het meer het Zwemstrand. Verder vind u op het terrein een jachthaven, een zeilschool, een gezellige camping en een receptie voor verhuur van (zeil)boten en waterfietsen.
25 jaar oud restaurant, waarbij de prijs/kwaliteit verhouding perfect is. U kunt voor 21,50 genieten van ons 3-gangenmenu. Voor informatie kijkt u op onze site!
U kunt bij ons genieten van "the beste steak in town" die voor u speciaal bereid zal worden op een echte houtskool gril. Gezellig uit eten met de sfeer van thuis!
Enthousiaste getalenteerde artiesten voeren naast hun aandeel in de bediening, een cabareteske show op. U wordt geheel is stijl van het programma ontvangen, bediend en geamuseerd. Kom genieten van een gezellige avond met veel humor, muziek en een voortreffelijk diner. Onze formule is geschikt voor iedereen en elke feestelijke gelegenheid. Een avond Toussaint is een belevenis om nooit te vergeten !


Vorige 7 links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email