RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Zuid-Holland : Den Haag

Links:
Een Eritrees - Ethiopisch restaurant gelegen naast een gracht op de Bierkade in de nabijheid van het afvaarpunt van rondvaartboot De Ooievaar. Wij bieden een uitgebreide keuze uit exotische vegetarische en vleesgerechten geserveerd met een soort pannenkoek "injera" genaamd. De menukaart bevat o.a. een heel speciale koffieceremonie, waarbij de koffiebonen (eventueel aan tafel) gebrand en gemalen worden en de koffie vervolgens in een Eritrese / Ethiopische koffiepot, de gebena, wordt geserveerd.
Dit restaurant heeft een authentieke Ethiopisch / Eritrese keuken en ademt deze cultuur ook echt uit via de exotische inrichting, het traditioneel geklede personeel en de menukaart met speciale gerechten en dranken. De menukaart bevat o.a. een heel speciale koffieceremonie, waarbij de koffiebonen (eventueel aan tafel) gebrand en gemalen worden en de koffie vervolgens in een speciale koffiepot, de gebena,wordt geserveerd. Ook is er een ruime keuze in allerlei verschillende vegetarische gerechten.
Gastvrijheid, vriendelijkheid en service vermengd met originele gerechten; dit alles staat voor de filosofie van DeLizzies. Voor breakfast, lunch, teas, catering en picknicks
Cookers is de lekkerste oplossing voor ieder moment van de dag. Al vanaf 'smorgens vroeg wordt de koffie vers gezet. Tussen de middag serveert Cookers een heerlijke lunch. In de namiddag is er volop aanbod van gezonde of hartige snacks, en bij het invallen van de avond serveert Cookers graag een verrassend diner!
Traditioneel Pizzeria Italiaans Restaurant voor een gezellig avondje uit. Goed geprijsd. Ook voor uw feest beschikbaar.
Restaurant Chiparus serveert diverse internationale gerechten, maar de keukenbrigade laat zich vooral inspireren door de moderne Franse keuken. Door het hoge culinaire niveau is Restaurant Chiparus de ideale pleisterplaats voor fijnproevers. Vanuit het restaurant heeft men uitzicht op het Zijdepark en de bijbehorende waterpartij. In de zomermaanden is het terras aan het water geopend. Het restaurant is zowel voor lunch als voor diner geopend.

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email