RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Utrecht : Amersfoort

Links:
De gemoedelijke sfeer hier in Amersfoort vindt men o.a. terug in het culinaire aanbod, door de eigenaar Patric Langeslag zelf het liefst als Bourgondisch getypeerd.
Nieuwe hotspot aan de rand van het Bergkwartier. In september 2007 werd Branche geopend en biedt een gevarieerde kaart met heerlijke salades, steaks en onze onvervalste "No Rules Branche Burger". 6 dagen per week live jazz muziek in een schitterend nieuw restaurant.
Café Le Nouveau Ries heeft een moderne "lichte" internationale uitstraling...Het is echt een bezoekje waard...
Alle tapas worden volgens origineel Spaans recept bereid door onze uit Asturias (Noord Spanje) en de Canarische eilanden afkomstige koks.
De proeftuin van Amersfoort. In de hypermoderne keuken worden Franse, mediterrane en oosterse gerechten bereid.
La Fortuna di Umbria is een restaurant dat zich richt op de keuken van de Italiaanse provincie Umbria. Heerlijk en gezond dineren in het hartje van Amersfoort.
Gelegen in het pittoreske hart van Amersfoort, vindt u Kloostersalons ‘Mariënhof’. Ons eeuwenoude klooster biedt u een zakelijke en professionele uitstraling gecombineerd met de charmes van glas-in-lood ramen, een schitterende kapel, diverse verrassende salons en 2 rustieke kloostertuinen.

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email