RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Noord-Holland : Haarlem

Links:
Bestel je wat je wilt, tapas, starters of main courses. En of je die nu in je eentje of met je tafelgenoten eet, maak jíj uit.
Grill restaurant "De Kale Pater" is gevestigd in de Schagchelstraat, een leuk pitoresk autovrij straatje in het oude centrum van Haarlem. Wij beschikken over ± 120 zitplaatsen, welke zijn verdeeld in een voor- en achterkant, wat dus de mogelijkheid bied om met grotere groepen, tot maximaal 55 personen apart te zitten, maar dan wel bij een voorafgaande reservering.
Een sfeervolle brasserie in hartje Haarlem voor ontbijt,lunch,tapas en Spaans mediteraane dinerkaart
Downtown Duinlust geniet alom bekendheid vanwege de mooie ligging, trendy inrichting en onderscheidende kaart. In dit ŕ la carte restaurant wordt gekookt volgens de Oosterse 5-elementen leer, wat zorgt voor een evenwichtig, smakelijk en oogstrelend resultaat. In de onder het restaurant gelegen hippe bar Club Lust kunt u relaxed genieten van een drankje.
Ieder half uur een ander topgerecht. Iedere dag tien lekker gerechten. Dat kan allemaal hier in Haarlem.
Lunchroom Juffrouw zonder Zorgen zit in een monumentaal pand in hartje Haarlem. De kaart is bijzonder met goedbelegde broodjes, verse sappen en yoghurtshakes. Versbereide salades en een groot assortiment taarten en soepen. De Juffrouw heeft een High Tea van 2 tot 80 personen met heerlijke zoete en hartige hapjes. Groepslunches, Babyshowers, Recepties en leuke arrangementen behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Restaurant Muse A Muse serveert nationale en internationale “Amuse” gerechten die in gangen worden geserveerd. Hierdoor kunt u een grote verscheidenheid aan gerechten, smaken & combinaties proeven en heeft u meer tijd over om u met uw tafelgenoten te vermaken.

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email