RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Noord-Holland : Amsterdam

Links:
Midden in het hectische centrum van Amsterdam kunt u bij Gartine in alle rust genieten van een heerlijk ontbijt, lunch of high tea. Vers uit eigen moestuin. De huisgemaakte taarten toond de passie voor patisserie. Een echte aanwinst voor de fijnproevers onder ons.
A La Ferme " op de boederij" maakt gebruik van biologische producten op basis van Franse en Italiaansse streekkeukens. Heerlijke gerechten en een goede sfeer maken uw avond compleet.
Gezellige Brasserie in het winkelhart van Amsterdam Osdorp
. Samba Kitchen presenteert met trots de eerste Churrascaria Rodizio in Nederland. Het restaurant biedt een uitstekende selectie Braziliaans vlees (RODIZIO- door onze koks geserveerd aan tafel verschillende soorten vlees, onbeperkt), Typische gerechten als Feijoada,Bobó de camarão en Xinxim de galinha;ruime keuze van verse sappen,batidas,guarana en caipirinha.. Dagelijks verse salade bar met vis- groente- tropische-salades en nog veel meer.. heerlijk Braziliaanse ambiance
Een complete avond uit in Amsterdam, met eten, drinken en bezoek aan een theater. De Smoeshaan is voor menig theaterliefhebber een vast afspraakpunt voor en na de voorstelling. Grenzend aan het zalencomplex van Theater Bellevue aan de Leidsekade, ligt dit café-restaurant centraal voor de theaters op en rond het Leidseplein. Zowel beneden in het café als op de eerste etage in het restaurant kunt u terecht voor dagspecialiteiten of eten à la carte uit een internationale keuken.
Rookvrij vegetarisch restaurant nabij Rembrandsplein
Beleef het met vrienden, familie, collega's of...de hele club: Gezellig eten en drinken rondom de barbecue; de lekkerste vleesspiesen maken en roosteren; de smakelijkste vispannetjes bereiden op de bbq; onbeperkt gebruik van ons buffet. Voor meer informatie surft u naar onze website!

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email