RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Limburg : Maastricht

Links:
Een gezellige kelder en een prachtige zaal zorgen voor optimaal culinair genot. Dit restaurant in Maastricht is een echte aanrader.
Proef de Gonzales sfeer...Absolute aanrader voor de vleesliefhebber. Iedere tafel heeft hier zijn eigen barbcue waarbij het Argentijnse principe overheerst: Vlees, vlees en nog eens vlees.
restaurant Beluga is een must geworden voor wie de gastronomische polsslag van deze tijd wil voelen en beleven.
Het opvallende interieur met heerlijke fauteuils en een ontspannende zithoek wordt gekenmerkt door de kleur oranje. Oranje maakt vrolijk en stimuleert eetlust en conversatie. Koffie in alle soorten en maten treft u op de kaart evenals panini's, ciabatta’s, salades en focaccia’s. U kunt ook terecht voor de borrel of high-tea. Boulevard = Koffie - Ontbijt - Lunch - High Tea - Borrel - Feestje
Spaans - Tapas restaurant. Specialiteit: Paella. Uitgebreide en gunstig geprijsde kaart. Gezellige Spaanse sfeer, regelmatig live muziek.
Uitlopers van de Ardennen tippen even aan Maastricht. Net op die plek ligt Restaurant Manjefiek, met de ogen op de natuur en het verre Savelbosch en de rug tegen Ceramique, de prestigieuze buitenwijk van Maastricht. Binnen - en, in de zomermaanden, buiten op de terrassen viert SVH Meesterkok Wiel Rekko hoogtij in restaurant, galerie en banquetingruimte, sinds kort aangevuld met chambre d ' Hôtes.
Bar-Bistro waar je bourgondisch kunt tafelen, met streekgerechten en bourgondische diners. Mestreechs genete.... Drinke en Ete

Volgende 7
links!
 

 

  Site tips:

VerrassendLekker.nl


Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email