RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Gelderland : Nijmegen : Page 2

Links:
Geniet van een geweldig concert tijdens een heerlijk 4-gangen diner bij Het Wijnfort in Lent, Nijmegen. Geniet van diverse wijnen. Culinair genieten in Gelderland.
Tijdens dit culinaire arrangement vinden er diverse kookworkshops plaats. U bereidt tezamen met een kok voorgerechten, vlees- en visgerechten en het dessert. Culinair genieten bij Het Wijnfort in het Rijk van Nijmegen, in Lent. Dit culinaire feest in Gelderland is te reserveren vanaf 10 personen.
Heerlijk culinair genieten in de buitenlucht bij Het Wijnfort in Lent, Rijk van Nijmegen. U wordt voorzien van diverse culinaire lekkernijen, zoals: oesters, olijfjes, pata negra en meer. Dit culinaire arrangement in Gelderland duurt ongeveer 2 uur en is te reserveren vanaf 10 personen.
U wordt ontvangen met cava en oesters. Op de binnenplaats van het Wijnfort staan comfortabele sofa’s en vanuit een speciale bar wordt sushi geserveerd.
Tijdens deze culinaire feestavond staat de combinatie wijn en spijs centraal. Culinair genieten bij Het Wijnfort in Lent, Nijmegen. U wordt voorzien van diverse lekkernijen, zoals: ossenhaas, kabeljauw, witvis en meer. Dit culinaire arrangement in Gelderland duurt ongeveer 4 uur.
Bij deze culinaire feestavond staat de combinatie wijn en spijs centraal. Culinair genieten van de heerlijkste gerechten bij Het Wijnfort in Lent, nabij Nijmegen. Dit culinaire arrangement in Gelderland duurt 4 uur.
Een festival du vin is een uitgebreide informele wijnproeverij waarbij de nadruk ligt op wijn- en spijscombinaties.


Verwante rubrieken:
 • Gelderland


 • Vorige 7 links!

  Volgende 7
  links!
   

   

    Site tips:

  VerrassendLekker.nl


  Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email