RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Gelderland : Nijmegen

Links:
Super tip. Gezellig restaurant met informele sfeer. Uitstekende vleesgerechten worden op houtskool in het restaurant klaargemaakt.
Culinair genieten bij Het Wijnfort in Lent, nabij Nijmegen. Tijdens deze culinaire feestavond wordt u voorzien van diverse lekkernijen, als: oesters, zalm, pata negra en nog veel meer. Een heerlijk culinair arrangement in Gelderland.
Barbecuen in de buitenlucht bij Het Wijnfort in Lent, Rijk van Nijmegen. Culinair genieten van heerlijke tapas en daarna een heerlijke barbecue. Dit culinaire arrangement in Gelderland duurt 4 uur.
Vier uw bedrijfsfeest bij Het Wijnfort in Lent, Nijmegen. Tijdens deze culinaire feestavond wordt u voorzien van diverse lekkernijen, zoals: pata negra, zalm, ossenhaas en meer. Dit culinaire arrangement in Gelderland duurt ongeveer 4 uur.
Tijdens dit culinaire 10 gangen amuses diner bij Het Wijnfort in Lent nabij Nijmegen, krijgt u het neusje van de zalm. Culinair genieten van heerlijke gerechten als: tonijn, tongfilet, lamskotelet en meer. Een bijzonder culinair feest in Gelderland.
Gezellig Grand-Cafe-Restaurant aan de rand van het centrum met groot terras. Heerlijke internationale keuken, dagelijks onbeperkt genieten van het daggerecht, natuurlijk buiten de vaste kaart. Uit de pan van Stefan, aan tafel bereid, regelmatig onder begeleiding van live piano muziek of live bands. Gastvrouw Monique en Patron Cuisinier Stefan zorgen samen met het "Team De Heeren" voor een overgetelijke lunch of diner.
In De Ontmoeting zit je eigenlijk de hele avond een beetje te snoepen van je etenů Lekker flesje wijn erbij, heerlijk likeurtje, cognacje of iets anders bijzonders bij de koffie en voor je het weet heb je een avondvullend programma.


Verwante rubrieken:
 • Gelderland

 • Volgende 7
  links!
   

   

    Site tips:

  VerrassendLekker.nl


  Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email