RESTAURANTGIDS


Kookclinics
Culinair
Culinaire hotelarrangementen
 

Wokken
Wijnproeven
Tapas
 

Dinnershow
BBQ
Walking dinner
 

Feest
Sushi
Bourgondisch eten
 
Zoek een groepsuitje

Zoek Hotels

restaurantgids.net

Restaurantgids.net > Sitetips

Top : Drenthe : Emmen

Links:
In "De Eekenhof" bevind zich een binnenhof en een buitenhof. Deze hebben wij weer in de originele stijl teruggebracht. Zo vindt u in ons restaurant allerlei nostalgische elementen, zoals een vissersbootje, waaruit het visbuffet ge- presenteerd wordt. Dit bevindt zich tussen de binnen- en buitenhof. Het buffet biedt een ruime keuze aan koude en warme gerechten waarvan u onbeperkt kunt genieten. Aan de sfeervolle inrichting en de gastvrije ontvangst besteden wij veel zorg en aandacht.
Restaurant met terras aan het water.
Een vriendelijke en ontspannen plek, waar iedere dag iedereen, zowel jong als oud, terecht kan. We hebben een heerlijke, uitgebreide lunchkaart en een uitstekende, vriendelijk geprijsde dinerkaart.
Bij Gonzales ben je je eigen kok! Dit voor een vaste prijs en onbeperkt! Je maakt een keuze uit de rijkelijk en smakelijk gevulde buffetten, daarna maak je zelf de leukste en lekkerste spiezen boven je eigen BBQ aan tafel gaar! Zo is er een gevarieerd saladebuffet, o.a. verse pastasalade, frisse koolsalade, de authentieke aardappelsalade, een zachte griekse salade, dit aangevuld met diverse groenten en pofaardappeltjes.
Hotel De Giraf beschikt over 3 verschillende restaurants...A la carte restaurant...Patio restaurant en Brasserie Mombassa...een echt familie restaurant waar kinderen zich goed kunnen vermaken...
Kiprestaurant de Tockelaer is een sfeervol restaurant in het centrum van Emmen. Prima eetgelegenheid om naar een dagje Dierenpark even bij te komen. Zeer geschikt voor groepen of een romantisch diner voor twee.
Na een opfrisbeurt in samenwerking met het RTL5 programma "herrie in de keuken" zijn wij begonnen aan een nieuwe uitdaging. 'KIP' is het sleutelwoord en inmiddels zijn wij zeer bedreven in het bereiden van een heerlijke kip van de grill en tal van andere kiplekkernijen. Bent u nieuwsgierig geworden? Aarzel niet en kom eens langs, wij zullen u gastvrij onthalen en kip serveren zoals u die zelden proeft. Graag tot ziens in ons restaurant.


Verwante rubrieken:
 • Drenthe

 • Volgende 7
  links!
   

   

    Site tips:

  VerrassendLekker.nl


  Home | Uw site toevoegenE-Mail | Als startpagina! | Info | Adverteren  |  Gratis Email